Retourbeleid

Welkom op onze online factory.We bieden alle soorten van de nieuwste producten en worden voornamelijk verscheept via Express Mail Service. Zorg ervoor dat uw naam van de ontvanger, de scheepvaart adres en telefoonnummer juiste nummer, anders zijn wij niet verantwoordelijk voor uw verloren zending.
Bestelling annuleren Beleid
    
Als u wilt uw bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice nadat u binnen 6 uur bestelt, voordat artikel (en) worden verscheept. Zo jammer dat we cant annuleren bestelling als pakket is op weg. Dank u voor uw begrip. Als je er op staat om uw bestelling te annuleren, let dan op onze terugkeer beleid.
TERUGSTUURBELEID
    
Als u wilt uw product (en) terug te keren, neem dan contact op met onze klantenservice binnen drie dagen als je ze ontvangen. Geef uw naam en e-mail order wanneer u contact opneemt met onze klantenservice. Alle retourzendingen moeten hun oorspronkelijke staat te houden, zij het meest niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. En je moet betalen restocking fee, verzendkosten en administratiekosten.
Exchange beleid
    
Neem contact met ons met uw naam en e-mail order wanneer u wilt andere maat of kleur te wisselen binnen drie dagen. Wilt u andere stijlen uit te wisselen, moet u prijsverschil te betalen. Ook moet u contact opnemen met onze cusomer service, zullen ze helpen you.All uitwisseling producten, moeten hun originele staat te houden, en worden niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Je moet restocking fee, verzendkosten en administratiekosten te betalen ook.

Om uw betaamt te garanderen, zorg ervoor dat u uw bestelling informatie te bewaren. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.