Voorwaarden

Lees deze voorwaarden zorgvuldig, want door de toegang tot deze website, gaat u akkoord met obligatie volgen en door deze algemene voorwaarden. Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, mag u geen toegang tot of gebruik van deze website.

    
VOORWAARDEN om te regeren

    
Deze voorwaarden vertegenwoordigen de definitieve en volledige instemming van de partijen en er geen voorwaarden of bepalingen op enigerlei wijze tot wijziging of wijzigen van de bepalingen die hierin vermeld zijn niet bindend voor ons bedrijf, tenzij schriftelijk en ondertekend door een ambtenaar of een andere bevoegde persoon in erkende Ons bedrijf. Geen enkele wijziging van een van deze voorwaarden worden gewijzigd door de verzending van goederen na ontvangst van de Kopers van ons bedrijf te kopen orde, scheepvaart verzoek of dergelijke vormen met gedrukte voorwaarden een aanvulling vormen op of in strijd met de voorwaarden hierin. Als een term, clausule of bepaling ongeldig wordt verklaard door een bevoegde rechtbank, die verklaring of op het bedrijf is niet van invloed op de geldigheid van enige andere term, clausule of bepaling hierin opgenomen.
    
Aanvaarding van orders

    
Alle bestellingen zijn onderworpen aan schriftelijke prijs controle door bevoegd Ons Bedrijf personeel, tenzij aangewezen schriftelijk vast te zijn voor een bepaalde periode van tijd. Verzending van goederen zonder schriftelijke prijs verificatie vormt geen aanvaarding van de prijs in de bestelling.
    
VERVANGING

    
Ons bedrijf behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving, om een ​​alternatief product van soortgelijke aard, kwaliteit en functionaliteit te vervangen. Indien de koper een vervanging niet zal accepteren, moet de koper uitdrukkelijk te verklaren dat er geen vervanging is toegestaan ​​wanneer de koper vraagt ​​een offerte, indien een dergelijk verzoek voor een offerte is gemaakt, of, als er geen verzoek voor een offerte is gedaan, bij het plaatsen van een bestelling bij de Ons bedrijf
    
PRIJS

    
De genoemde prijzen, inclusief transportkosten, zijn geldig gedurende 10 dagen, tenzij aangewezen als bedrijf voor een bepaalde periode op grond van een schriftelijke offerte of schriftelijke verkoop acceptatie uitgegeven of geverifieerd door een ambtenaar of ander bevoegd personeel van ons bedrijf. Een aangewezen als bedrijf voor een bepaalde periode prijs kan worden herroepen door ons bedrijf als de herroeping schriftelijk en wordt voorafgaand verstuurd aan de koper om de tijd een schriftelijke aanvaarding van de prijs wordt door ons bedrijf ontvangen. verzendpunt. Ons bedrijf behoudt zich het recht voor om orders in het geval de verkoopprijzen die lager zijn dan geciteerd worden vastgesteld door regelgeving van de overheid de prijzen zijn te annuleren.
    
VERVOER

    
Tenzij anders bepaald, is ons bedrijf het arrest te gebruiken bij het bepalen van drager en routing. In beide gevallen zal Ons bedrijf niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen of overmatige vervoer lasten die voortvloeien uit de selectie zijn.
    
INPAKKEN

    
Tenzij anders bepaald, zal ons bedrijf slechts te voldoen aan de minimale verpakking normen voor de wijze van vervoer gekozen. De kosten van alle speciale verpakking, het laden of bracing op verzoek van Koper zal worden betaald door de koper. Alle kosten van de verpakking en verzending voor speciale apparatuur Koper worden betaald door de koper.